Vacature: Monteur Elektro

Vacature: Monteur Elektro

Omgeving Tilburg, De Kempen, Eindhoven, Schijndel

Wij zien toekomst in de agrarische sector, en streven ernaar om de specialist in onze regio te blijven.  We zien dat steeds meer agrariërs  in onze regio de weg naar Michelbrink Beekveld Agrotechniek weten te vinden. Om aan deze vraag te voldoen zijn wij per direct op zoek naar een extra monteur. 

Functie-eisen

 • Vereiste denkniveau; MBO niveau 3 elektro.
 • Kennis/interesse in de agrarische sector.
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden.
 • Om de circa 6 weken draai je mee met storingsdiensten.
 • Kennis van PC’s en IP netwerken is een pré

Interessante werkzaamheden als Monteur Elektro

 • Als elektromonteur ga je zelfstandig te werk op afwisselende projecten en storingen bij onze klanten in de agrarische sector. Je voert daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit aan professionele installaties; geen dag is hetzelfde! Uiteraard beschik je over goed gereedschap en passen we alleen A-merken toe.

 • Momenteel investeren vele agrariërs in zonnepanelen, waarbij de bestaande verdeelinrichtingen veelal verzwaard moeten worden. Elke situatie is anders, eerst goed bekijken hoe je het werk zo slim mogelijk kunt maken en erna met je collega aan de slag. Dus geen seriewerk, het monteren van de zonnepanelen besteden we immers uit.

 • In nieuwbouw, herbouw, renovatie en uitbreidingsprojecten ga je aan de slag om de elektrische installatie aan te leggen, de ventilatieapparatuur te installeren en ten slotte in bedrijf te stellen. Wij streven er naar dat je dit zelfstandig van A tot Z in kunt regelen, uiteraard kun je hierbij terugvallen op een ervaren team.

 • Vele klanten gaan over op LED verlichting in bestaande stallen. Er wordt bekeken welke mogelijkheden hier voor zijn. Jij gaat zodra de afdelingen leeg staan de conventionele verlichting vervangen voor LED verlichting. Vaak helpt de eindklant hier ook een handje bij!

 • Onlangs is er een nieuwe alarmmelder op de markt gekomen, welke beter geschikt is voor sterk veranderde hedendaagse digitale telefonienetwerken. Vele klanten stappen hier op over. Met een gedegen basiskennis IP netwerken, en kennis van de ventilatie in de stal stel jij deze alarmmelder in bedrijf. 

 • De agrarische sector is volop in ontwikkeling, om concurrend te zijn of/en aan veranderende regelgeving te voldoen wordt er steeds meer techniek toegepast. De eindklant wil bijv. het klimaat in de stal kunnen monitoren (ook op afstand), om te zien wat er in de stal gebeurd. Al deze informatie wordt centraal gepresenteerd op de computer of mobiele telefoon. Jij zorgt ervoor dat dit mogelijk gemaakt wordt.

Wat Michelbrink Beekveld Agrotechniek jou kan bieden

 • Uitzicht op een parttime of fulltime vaste baan voor onbepaalde tijd.
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van Cao Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf.
 • Een professionele organisatie met prettige werksfeer. We vormen samen een hecht team, waarbij iedereen belangrijk is. We luisteren naar ons personeel en streven er zo samen naar mooie projecten tot een goed einde te brengen. 
 • Goede werkomstandigheden bij leuke en trouwe klanten. Bij Michelbrink Beekveld Agrotechniek willen we geen onnodige bureaucratie, maar vooral bezig zijn met mooie techniek. Wij verwachten van onze klanten dat ze ook meedenken aan onze arbeidsomstandigheden bij bijvoorbeeld renovaties/onderhoud.  
 • Balans tussen werk en privé. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en denken graag met ons personeel mee. Een goede privé-werk balans is belangrijk, als je met plezier je werk doet ben je immers ook productiever. Doordat wij regionaal werken (omgeving Tilburg, De Kempen, Eindhoven, Schijndel), hebben wij korte reistijden, zodat je niet veelvuldig in de file staat.

Interesse?

Bel dan 073-2001180, of loop even binnen. Ook kun je je CV of motivatie mailen naar info@mbagrotechniek.nl
Neem de stap om geheel vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken!

Publicatiedatum: 01-04-2021

 

TOP