Bedrijfspand

Notelstraat 30 te Esbeek

Bedrijfspand

Vestiging Esbeek

Sinds september 2012 zitten wij in ons bedrijfspand aan de Notelstraat 30 in Esbeek. Dit pand is van alles voorzien om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In dit pand vind u onder andere:

  • Kantoor: Onze binnendienst medewerkers staan hier voor u klaar.
  • Magazijn: In ons ruime magazijn hebben wij alle gangbare artikelen van een elektrische installatie op voorraad. Op deze manier kunnen wij u bij een storing meteen van dienst zijn. Heeft u zelf materiaal nodig voor uw elektrische installatie? Ook dan kunt u bij ons terecht.
  • Werkplaats: In de werkplaats worden reparaties uitgevoerd en hier bouwen wij onze verdeel- en schakelkasten.
  • Showroom: Ons bedrijfspand is voorzien van een showroom waarin wij u kunnen informeren over de nieuwste snufjes voor uw elektrische installatie. Van verlichting tot domotica, wij kunnen u laten zien wat er mee kan en u erover adviseren.

Vestiging Schijndel

Daarnaast hebben wij per 1 april 2021 een extra vestiging Molendijk-Zuid 21 02 in Schijndel. De vestiging in Schijndel is bedoeld voor extra service- en projectvoorraad en heeft daarbij ook kantoorruimte. Vanuit deze locatie kunnen we onze klanten in deze regio beter van dienst zijn.

Kom eens langs en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

TOP